top of page

Integritetspolicy

Vi på FE Redovisning värnar om din integritet och följer dataskyddsförordningen. Vi är ansvariga för dina personuppgifter. Den här integritetspolicyn syftar till att informera dig om hur vi behandlar de personuppgifter som du delar med oss samt ge dig information om dina rättigheter gällande behandling av personuppgifter.

 

Vilka uppgifter samlar vi in av dig?

Dina personuppgifter samlas in och används endast i syfte för oss att tillhanda våra tjänster till dig. Vi strävar efter att endast samla in nödvändiga uppgifter om dig. När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev samlas uppgifter om ditt för- och efternam samt e-mailadress in. Dessa uppgifter är endast avsedda för att skicka ut nyhetsbrev innehållande information om våra tjänster, erbjudanden och inspiration.

 

Hur lagras och delas dina personuppgifter?

Företaget ligger på Wix.com platform. Wix.com tillhandahåller oss med en plattform för att sälja våra tjänster till dig. Din data kan komma att lagres genom Wix.com’s databaser och generella applikationer. Hos dem lagras din data genom säkra servrar bakom brandväggar. Dina personuppgifter kommer inte att användas utan ditt samtycke. De uppgifter du lämnar hos oss kommer inte att säljas vidare eller spridas till tredje part.

 

Förändring och uppdatering i integritetspolicyn

Vi reserverar oss för rätten att modifiera denna integritetspolicy. Om förändrigar sker uppdateras detta omgående på sidan för integritetspolicyn. Information om att uppdatering har skett kommer att publiceras för att göra dig medveten om hur och under vilka omständigheter dina personuppgifter samlas in.

 

Frågor och information

Om du söker information om hur dina personuppgifter behandlas eller vill att vi raderar några av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@feredovisning.se

bottom of page